2020 është në libra! Dhe megjithëse ishte një vit kryesisht i tmerrshëm, unë prapë më pëlqente të krijoja shumë mësime GIMP (dhe Inkscape) për të nxjerrë në pah disa nga veçoritë mahnitëse të këtij programi falas dhe duke ju ndihmuar të gjithë të mësoni se si ta përdorni më mirë programin.

Si zakonisht, ju kërkova të gjithëve votoni për tutorialin tuaj të preferuar çdo muaj përgjatë vitit 2020. Ky artikull tregon fituesit e secilit sondazh bazuar në përgjigjet tuaja. Le të zhytemi!

Janar 2020:

Gjurmimi dhe maskimi i fotove arti modës

Mori 36% të votave (136 vota totale)

Vendi 2nd

Paraqitja e GIMP 2020 dhe Përfundimi i GIMP 2019 (22% të votave)


2020 Shkurt:

Bëni GIMP 2.10 Dukeni si Photoshop CC 2020

Mori 26% të votave (gjithsej 311 vota)

Vendi 2nd

5 këshilla për fotot më të mprehta në GIMP (22% të votave)


2020 mars:

Si të përdorni mjetin e kurbave në GIMP

Mori 41% të votave (225 vota totale)

2nd Vendi:

Shtoni grafikë në Perspektivat Komplekse në GIMP (20% të votave)


Prill 2020:

GIMP vs Photoshop 90 Heqja e Dytë e Sfondit SFIDA ULTIMATE

Mori 43% të votave (gjithsej 167 vota)

Vendi 2nd

Ndryshoni ngjyrën e shtëpisë tuaj në GIMP (23% të votave)


Maj 2020:

Photoshop vs GIMP: Një krahasim i plotë

Mori 39% të votave (gjithsej 326 vota)

Vendi 2nd

5 Truket e fshehura GIMP I LOVE për vitin 2020 (25% të votave)


June 2020:

5 mënyra për të hequr çdo gjë nga një foto në GIMP

Mori 46% të votave (gjithsej 386 vota)

Vendi 2nd

Kthejeni Photodo Foto në një Cartoon në GIMP (22% të votave)


Korrik 2020:

Shtresat GIMP dhe Maskat e Shtresave 2020

Mori 39% të votave (gjithsej 217 vota)

Vendi 2nd

Si të gjallëroni një foto të qëndrueshme me GIMP (19% të votave)


Gusht 2020:

Si të ngjyrosni fotot bardh e zi me GIMP

Mori 38% të votave (gjithsej 356 vota)

Vendi 2nd

10 gjërat që fillestarët e GIMP duhet të dinë (32% të votave)


Shtator 2020:

Përgjigjet e pyetjeve tuaja që digjen GIMP 2020

Mori 34% të votave (gjithsej 237 vota)

Vendi 2nd

Mjeti i ri i GIMP për prerjen jo shkatërruese (22% të votave)


Tetor 2020:

Krijoni një Postues Filmi me Shumë Karaktere në GIMP

Mori 56% të votave (gjithsej 286 vota)

Vendi 2nd

Krijoni përmbajtje me shumë platforma në 4 hapa të thjeshtë me GIMP (20% të votave)


2020 Nëntor:

GIMP 3.0 Shikimi i parë

Mori 48% të votave (gjithsej 391 vota)

Vendi 2nd

Si të krijoni një efekt të sferës së xhamit në GIMP (28% të votave)


2020 dhjetor:

Bëni lehtësisht sfond të ulët polifonik në GIMP

Mori 46% të votave (gjithsej 374 vota)

Vendi i dytë (barazim)

Krijoni një Portret Polifonik të Ulët në GIMP (18% të votave)

Udhëzues për krijimin e logos së huallit GIMP (18% të votave)

Kjo është gjithçka për Zgjedhjet e Shikuesit për Udhëzimet më të mira GIMP të vitit 2020! Faleminderit të gjithëve që votuan në sondazhe, dhe të gjithë juve që keni qenë duke parë udhëzimet e mia. Ju mund të shikoni timen Manualët e GIMP këtu ose të bëhet një Anëtar Premium DMD.

Regjistrohuni në Buletinin DMD

Regjistrohuni në Buletinin DMD

Regjistrohuni për të marrë udhëzime të reja, azhurnime të kursit dhe lajmet më të fundit mbi softuerin tuaj të preferuar me burim të hapur!

Ju keni regjistruar me sukses!

Pin atë në Pinterest

Share Kjo