WordPress për fillestarët 2023 Masterclass pa kod nga Davies Media Design
Ad - Web Hosting nga SiteGround - Krijuar për menaxhim të lehtë të faqes. Klikoni për të mësuar më shumë.
GIMP Masterclass nga Davies Media Design në Udemy

Tani mund të eksportoni në JPEG në Inkscape 1.1 (Plus formatet e tjera) | Klipet DMD

Tani mund të eksportoni në JPEG në Inkscape! Softueri falas grafik vektor kohët e fundit prezantoi funksionin me versionin e tij të fundit të lëshimit të qëndrueshëm - Inkscape 1.1 - së bashku me aftësinë për të eksportuar në formate shtesë që nuk ishin më parë të disponueshme në program.

Shkarkime

Shkarkoni versionin e fundit të Inkscape:
https://inkscape.org/release/inkscape-1.1/

Lidhje të dobishme

Ky është një klip nga videoja ime What's New in Inkscape 1.1, të cilën mund ta shikoni në tërësi këtu:
https://youtu.be/Xkid45mq2tc

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/inkscape-tutorials/

Bëhuni një anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin e Inkscape:
https://inkscape.org/contribute/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/

Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#InkscapeTutorials #InkscapeJPEG #VectortoJPEG

Mësoni më shumë nga Davies Media Design

Pin atë në Pinterest