WordPress për fillestarët 2023 Masterclass pa kod nga Davies Media Design
Ad - Web Hosting nga SiteGround - Krijuar për menaxhim të lehtë të faqes. Klikoni për të mësuar më shumë.
GIMP Masterclass nga Davies Media Design në Udemy

Shpjegohen veçoritë e reja të CMYK në GIMP 2.99.12

Në këtë tutorial, unë diskutoj të gjitha veçoritë e reja të CMYK që u shfaqën me GIMP 2.99.12 - versioni më i fundit i lëshimit të zhvillimit të GIMP. Unë demonstroj veçoritë e reja të korrigjimit të butë, duke përfshirë ikonën e provës së butë në fund të kanavacës së imazhit, plus tregoj se si GIMP tani mund të hapë skedarët CMYK dhe të eksportojë në CMYK. Ndërsa këto veçori të reja nuk kanë mbështetje të plotë për CMYK, duke përfshirë redaktimin në hapësirën e ngjyrave CMYK, ato janë një moment historik kryesor për GIMP që ofron veçori të pajtueshme me CMYK dhe arritjen e mbështetjes së plotë të CMYK.

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Lexoni artikullin e Libre Arts që diskuton flukset e punës së lidhjes së vonë CMYK dhe GIMP 2.99.12:
https://librearts.org/2022/08/gimp-2-99-12-cmyk/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

Mësoni më shumë nga Davies Media Design

Pin atë në Pinterest