WordPress për fillestarët 2023 Masterclass pa kod nga Davies Media Design
Ad - Web Hosting nga SiteGround - Krijuar për menaxhim të lehtë të faqes. Klikoni për të mësuar më shumë.
GIMP Masterclass nga Davies Media Design në Udemy

Si të krijoni një rreth në GIMP | Bazat e GIMP

Në këtë tutorial, unë ju tregoj se si të vizatoni rrathë në GIMP duke përdorur mjete të integruara të formës. Unë ju tregoj se si të përdorni mjetin Ellipse Select për të vizatuar një rreth të përsosur, plus si të shtoni një mbushje me ngjyra ose të ndryshoni ngjyrën e rrethit tuaj. Ky është një tutorial super i lehtë, miqësor për fillestarët që është i përsosur për çdo nivel të përdoruesit të GIMP.

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

Mësoni më shumë nga Davies Media Design

Pin atë në Pinterest