WordPress për fillestarët 2023 Masterclass pa kod nga Davies Media Design
Ad - Web Hosting nga SiteGround - Krijuar për menaxhim të lehtë të faqes. Klikoni për të mësuar më shumë.
GIMP Masterclass nga Davies Media Design në Udemy

Si të shtoni një mbushje gradienti në tekst në Inkscape

Në këtë tutorial të bazave të Inkscape, unë ju tregoj se si të shtoni një mbushje gradient në tekstin tuaj për të krijuar tipografi të mahnitshme dhe efekte teksti. Unë gjithashtu ju tregoj se si të shtoni një gradient në STROKE të tekstit tuaj (po, ju mund të keni gradient në mbushje dhe goditjen e tekstit tuaj në Inkscape). Unë mbuloj veglën e tekstit, mjetin e gradientit, plus dialogun e mbushjes dhe goditjes dhe redaktuesin e ri të gradientit në Inkscape 1.2.

Inkscape është një redaktues grafikësh vektorial pa pagesë dhe me burim të hapur, më i ngjashëm me Adobe Illustrator ose Affinity Designer.

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/inskcape-tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin e Inkscape:
https://inkscape.org/contribute/

Shkarkoni versionin e fundit të Inkscape:
https://inkscape.org/release/inkscape-1.2.1/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

Mësoni më shumë nga Davies Media Design

Pin atë në Pinterest