WordPress për fillestarët 2023 Masterclass pa kod nga Davies Media Design
Ad - Web Hosting nga SiteGround - Krijuar për menaxhim të lehtë të faqes. Klikoni për të mësuar më shumë.
GIMP Masterclass nga Davies Media Design në Udemy

GIMP Text Tool Mashtrim rikthen tekstin e hedhur poshtë | Klipet DMD

Vegla e tekstit të GIMP ka një veçori jo-shkatërruese që ju lejon të riktheni tekstin e hedhur poshtë. Kjo ju lejon të redaktoni tekstin që ka pasur efekte të shtuara në çdo moment gjatë sesionit tuaj.

Shikoni 10 tiparet e plota jo shkatërruese të gjetura në videon e GIMP:
https://youtu.be/oNVZ3-w08HM

Shikoni mësimet dhe videot me gjatësi të plotë nga Davies Media Design në kanalin tim kryesor:
https://www.youtube.com/daviesmediadesig

Shikoni faqen time të internetit për më shumë përmbajtje:
https://daviesmediadesign.com/

#GIMPTtutorial #TextTool #DMDClips

Mësoni më shumë nga Davies Media Design

Pin atë në Pinterest