WordPress për fillestarët 2023 Masterclass pa kod nga Davies Media Design
Ad - Web Hosting nga SiteGround - Krijuar për menaxhim të lehtë të faqes. Klikoni për të mësuar më shumë.
GIMP Masterclass nga Davies Media Design në Udemy

Zgjeroni fotot pa probleme në GIMP me ekuivalentin e shkallës së vetëdijshëm për përmbajtjen

Mësoni se si t'i zgjeroni ose "shtrini" fotot pa probleme pa dëmtuar subjektin kryesor të fotografisë me këtë tutorial GIMP! Ky efekt funksionon në të njëjtën mënyrë si funksioni "Shkalla e vetëdijes për përmbajtjen" e Photoshop-it, megjithëse nuk do t'ju kushtojë para! Shikoni këtë teknikë të shpejtë dhe të lehtë të manipulimit të fotografive duke përdorur redaktuesin falas të fotografive GIMP dhe G'MIC Plugin falas.

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads

Shkarkoni foton e përdorur në këtë tutorial:
https://www.pexels.com/photo/green-plant-with-white-ceramic-pot-1084188/

Si të instaloni GMIC Plugin për Windows:
https://youtu.be/yjbKiS03qKo

Si të instaloni GMIC Plugin për MAC:
https://youtu.be/6USHVj9pyhI

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/

Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#ContentAwareScale #GIMPTtutorial #FreeSoftware

Mësoni më shumë nga Davies Media Design

Pin atë në Pinterest