GIMP Tutorials - Mësoni redaktuesin më të mirë të fotografive falas

Ne lëshojmë mijëra mësime të reja video GIMP dhe artikuj të ndihmës GIMP çdo javë. Mësoni programin më të mirë falas për redaktimin e fotografive në planet!
E re për GIMP? Fillo KetuTutorialet e fundit për GIMP

Redaktimi i Fotografive GIMP + Tutoriale për Dizajnin Grafik

Në tonë tutorial, do të mësoni se si të redaktoni dhe manipuloni fotot pa pasur nevojë të blini softuer për redaktimin e fotografive (si Photoshop), si të bëni fletushka profesionale dhe kartolina urimi për biznesin tuaj ose projekte personale dhe si të hartoni grafika për ueb dhe projekte të printuara. Ne gjithashtu ju mësojmë se si të përdorni mjetet e gjetura në GIMP, si dhe veçori të tjera të rëndësishme dhe të dobishme. Shikoni një nga mësimet tona të mirënjohura më poshtë! Nuk kërkohet pajtim Adobe.

Ne krijuam Davies Media Design në YouTube për të siguruar një mënyrë falas për të mësuar fotografët fillestarë, stilistët grafikë dhe pronarët e bizneseve GIMP, programi falas i manipulimit të figurave. Sot, kanali ka një sukses të madh (falë djemve!) Me të 10 milion shikime nga e gjithë bota dhe 100,000 abonentë.

Merrni klasën time Master GIMP 2.10

Master GIMP në këtë Best-Selling Kurs
12,000 Studentë të Regjistruar // 4.6 Star Rating

Farë doni të mësoni në GIMP?

Bazat e GIMP: Fillimi

A jeni i ri në programin GIMP, apo e konsideroni veten një fillestar të plotë? Filloni këtu për t'u njohur me GIMP dhe konceptet e tij të rëndësishme.

Redaktimi i Fotografive GIMP

A jeni një fotograf duke kërkuar një mënyrë të shkëlqyeshme, falas për të redaktuar fotot tuaja, apo doni të përmirësoni aftësitë tuaja për redaktimin e fotografive në përgjithësi? Filloni me këto mësime.

Manipulimi i fotove GIMP

Ju i keni poshtë bazat dhe keni stilin tuaj të redaktimit të fotove, por tani dëshironi t'i merrni gjërat në një nivel dhe të manipuloni fotot për të krijuar kompozime të mahnitshme.

Dizajn Grafik GIMP

A përdorni kryesisht GIMP për të krijuar kompozime të dizajnit grafik? Apo jeni kurioz për atë që është i aftë GIMP? Shikoni këto mësime të dizajnit grafik GIMP.

Lexoni Artikujt dhe Listat tona të Ndihmës GIMP

22 Tutorialet më të mira GIMP nga 2022 nga Davies Media Design

22 Udhëzimet më të mira GIMP të vitit 2022

Vjeshta ka ardhur zyrtarisht, që do të thotë se tani është një kohë e shkëlqyeshme për t'i hedhur një sy mësimeve më të mira të GIMP nga viti i deritanishëm! Në këtë listë, unë do të shfaq mësimet e GIMP...
Tutorial GIMP Transparent Gradient për Fillestarët nga Davies Media Design

Si të krijoni një gradient transparent në GIMP

Në këtë artikull ndihme do t'ju tregoj se si të krijoni një gradient transparent duke përdorur GIMP. Kjo është një teknikë shumë e lehtë, miqësore për fillestarët që ju lejon të keni imazhin tuaj...
Ku të shkarkoni profilet e ngjyrave CMYK për GIMP

Ku të shkarkoni profilet e ngjyrave CMYK për GIMP

GIMP mbështet ngjyrat CMYK me korrigjim të butë gjatë redaktimit të imazheve tuaja, që do të thotë se mund të shihni se si do të duken imazhet tuaja të printuara në letër ose në një mjet tjetër printimi. Që nga GIMP...
Artikull i Ndihmës së Thelluar të Mjetit të Transformimit të GIMP

Mjeti i Transformimit të Trajtimit të GIMP në thellësi

Vegla Handle Transform në GIMP është një mjet unik që ju lejon të vendosni midis 1 dhe 4 doreza në imazhin tuaj, më pas t'i përdorni ato doreza për të transformuar shtresën, imazhin, rrugën ose ...
Si të krijoni tekst vertikal në artikullin e ndihmës GIMP nga Davies Media Design

Si të krijoni tekst vertikal në GIMP | Artikull Ndihmë

Në këtë artikull të ndihmës GIMP, unë do t'ju tregoj se si të krijoni tekst vertikal duke përdorur mjetin e tekstit. Kjo është shumë e lehtë për t'u bërë dhe është shumë miqësore për fillestarët. Le të zhytemi! Ju mund të shikoni...
Si të ndryshoni madhësinë e imazheve për WordPress duke përdorur artikullin e ndihmës GIMP

Si të ndryshoni madhësinë e imazheve për WordPress në GIMP (dhe pse është e rëndësishme)

Po kërkoni të ngarkoni imazhe në faqen tuaj të WordPress, por nuk jeni të sigurt se çfarë madhësie ose lloj skedari duhet të jenë imazhet? A nuk jeni të njohur me procesin e ndryshimit të madhësisë dhe...
Si të prekni forma në artikullin e ndihmës GIMP nga Davies Media Design

Shto Strokes te Shapes në GIMP

Në këtë artikull ndihme do t'ju tregoj se si të shtoni një goditje në format tuaja duke përdorur një metodë të thjeshtë dhe miqësore për fillestarët. Ju mund të shikoni versionin video të këtij tutoriali më poshtë, ose...
9 Shtojcat më të mira të GIMP për artikullin tutorial 2022

9 Shtojcat + Shtesat më të mira GIMP për 2022

Në këtë artikull, unë do t'ju tregoj 9 shtojcat dhe shtesat e mia të preferuara GIMP për vitin 2022. Mund të shikoni versionin e videos më poshtë ose kaloni përpara për artikullin e plotë....
Si të instaloni shtojca në udhëzuesin e artikullit të ndihmës GIMP

Si të instaloni shtojcat në GIMP për Windows

Në këtë artikull ndihme, unë do t'ju tregoj se si të instaloni shtojcat në GIMP. Mbani në mend se zakonisht vetëm shtojcat e krijuara posaçërisht për GIMP do të funksionojnë në GIMP. Në...
Krijo tekst 3D në tutorialin GIMP për fillestarët

Si të krijoni tekst 3D në GIMP

Në këtë artikull ndihme do t'ju tregoj një metodë të shpejtë dhe të lehtë për fillestarët për të krijuar tekst të mrekullueshëm 3D duke përdorur GIMP. GIMP është një redaktues fotografish dhe dizajn grafik falas...
Logoja Premium DMD

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD

Merrni qasje në përmbajtjen Premium

Dëshironi të mësoni përtej udhëzimeve tona falas? Merrni mundësinë e përdorimit të udhëzimeve premium, leksioneve të kurseve dhe klasave dhe burimeve të shkarkueshme si aplikacioni i Qendrës së Ndihmës GIMP, Libri i Shtresave GIMP dhe modelet e mediave sociale.

Mësoni GIMP në ndonjë prej këtyre platformave të shkëlqyera

Pin atë në Pinterest