Regjistrimi i Anëtarëve Premium DMD

Anëtarësia Vjetore

Regjistrohu tani për të marrë qasje në përmbajtjen ekskluzive të Anëtarëve Premium nga Davies Media Design. Regjistrimi është për 1 vit. Anulo rinovimin në çdo kohë. Kuponët e zbritjes mund të futen përmes "A keni një kupon?" lidhjen sipër seksionit të përzgjedhjes së pagesave të kësaj faqeje.

Regjistrohuni në Buletinin DMD

Regjistrohuni në Buletinin DMD

Regjistrohuni për të marrë udhëzime të reja, azhurnime të kursit dhe lajmet më të fundit mbi softuerin tuaj të preferuar me burim të hapur!

Ju keni regjistruar me sukses!

Pin atë në Pinterest

Share Kjo