Vizatoni shumëkëndësha dhe yje në GIMP me këtë mjet të formës së fshehur

GIMP ka një mjet të formës së fshehur që ju lejon të vizatoni shpejt dhe lehtë një larmi poligonesh dhe formash komplekse. Unë mbuloj mënyrën e përdorimit të këtij filtri në këtë manual, dhe gjithashtu ju tregoj se si t'i ktheni format tuaja në shtigje të shkallëzuara - në thelb duke bërë të mundur vizatimin e formave vektoriale dhe poligoneve në GIMP. Mund të vizatoni gjashtëkëndësh, pesëkëndësh, yje, harqe, kthesa dhe vija të drejta me këtë veçori të integruar GIMP.

GIMP është një redaktues falas fotografish që gjithashtu ka disa tipare të shkëlqyera të dizajnit grafik. Unë përdor GIMP 2.10.24 për këtë udhëzim, i cili është versioni më i fundit i GIMP në kohën e këtij udhëzimi.

Shkarkime

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Lidhje të dobishme

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#ShapeTool #GraphicDesign #FreeSoftware

Pin atë në Pinterest