Vendosni në mënyrë perfekte objekte dhe tekst në perspektivë 3D ÇDO HERË me këtë truk GIMP!

Në këtë tutorial GIMP, unë ju tregoj një truk të thjeshtë, por SHUMË efektiv për të vendosur në mënyrë të përsosur objektet dhe tekstin në një perspektivë 3D. Plus, unë ju tregoj se si të shtoni teksturën nga fotografia juaj në objekt ose tekst për ta bërë atë të duket sikur është pikturuar në sipërfaqen tuaj 3D. Kjo është një teknikë super e thjeshtë duke përdorur të gjitha mjetet e integruara nga GIMP.

GIMP është një redaktues fotografish falas dhe softuer për manipulimin e fotografive, më i ngjashëm me Adobe Photoshop ose Affinity Photo.

Unë paraqes mjetin e transformimit 3D dhe filtrin Bump Map në këtë tutorial. Ju mund të kapni leksionin e plotë dhe të thelluar mbi mjetin e transformimit 3D në Masterclass-in tim GIMP 2.10 të lidhur më poshtë.

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Shkarkoni foton e përdorur në këtë tutorial:
https://unsplash.com/photos/4t5IhN_ZGQ8

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/

Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#3DPperspective #GIMPTtutorial #PerspectiveText

 

Pin atë në Pinterest