Udhëzues për hartimin e logos Inkscape | Logo moderne e huallit

Krijoni një logo vektori me huall mjalti ose gjashtëkëndësh duke përdorur Inkscape! Unë ju tregoj se si të përdorni mjetet e formës së integruar të Inkscape, si dhe mjetin e tekstit, tiparet e mbushjes dhe goditjes dhe tiparet e shtrirjes për të krijuar një logo moderne mahnitëse që mund të shkallëzohet pafundësisht lart ose poshtë pa humbje të cilësisë. Ky është një mësim i shkëlqyeshëm për dizajnerët e logos, dizajnerët grafikë, pronarët e bizneseve të vogla ose këdo që kërkon të hartojë logo për kompaninë e tyre ose për klientët.

Inkscape është softueri falas për grafikë vektoriale dhe dizajn grafik. Isshtë më e ngjashme me Adobe Illustrator ose Affinity Designer.

Shkarkime

Shkarkoni versionin e fundit të Inkscape:
https://inkscape.org/release/inkscape-1.0.1/

Shkarkoni fontin e përdorur në këtë tutorial:
https://www.jeremyvessey.com/bourbon-grotesque/

Lidhje të dobishme

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://daviesmediadesign.com/inkscape-tutorials/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin e Inkscape:
https://inkscape.org/contribute/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

Pin atë në Pinterest