Bazat e GIMP: Tutorial në thellësi të Mjetit të Tekstit

Në këtë tutorial GIMP, unë ju tregoj një vështrim të thelluar në Veglën e Tekstit. Ky funksion i vëmendjes ju tregon se ku ta gjeni mjetin, si të përdorni dhe përdorni opsionet e ndryshme të veglave të tekstit, si të krijoni një kuti teksti dinamike, si të stiloni tekstin tuaj dhe si të shtoni efekte në tekstin tuaj. Ky tutorial do të mbulojë gjithçka që fillestarët duan të dinë për mjetin e tekstit dhe shtresat e tekstit.

Shkarkime:

Shkarkoni versionin e fundit të GIMP 2.10:
https://www.gimp.org/downloads/

Lidhje të dobishme:

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në kursin tonë për redaktimin e fotove GIMP:
https://www.udemy.com/gimp-photo-editing/?couponCode=TEXTTUTDEC

Faleminderit Patronëve tanë të Nivelit të Diamantëve që na mbështesin në Patreon!
Ken Brewer
Kontradikta e Dillit

Faleminderit Patronëve tanë të Nivelit të Arit të cilët na mbështesin në Patreon!
Muralet e Bash
komodore256
Cedric Debono
Jamie Fraser
Judd West

Faleminderit Patronëve tanë të Nivelit të Argjendtë që na mbështesin në Patreon!
Stephanie Paynter

Mbështetni kanalin tonë dhe na ndihmoni të rritemi duke u bërë Patron sot - dhe merrni shpërblime të shkëlqyera në këmbim:
https://www.patreon.com/daviesmediadesign

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes

Pin atë në Pinterest