Truk i thjeshtë për modele më realiste të strukturës në GIMP

Një nga sekretet më të mëdha të GIMP është se ju mund të krijoni modele realiste pa probleme, duke përdorur modelet e paracaktuara që vijnë me programin. Natyrisht, kur përdorni këto modele me mjetin e mbushjes së kovave ato duken të tmerrshme - duke treguar shtresa shumë të dukshme të pllakave dhe duke mos parë asgjë si ato që supozohet të bazohen në emrat e modeleve. Sidoqoftë, ekziston një filtër i fshehur që ndërthur modelet tuaja dhe plotëson përbërjen tuaj ose zonat e përzgjedhjes, duke i bërë modelet tuaja të strukturës të duken shumë më bindëse!

Shkarkime:

Shkarkoni versionin e fundit të GIMP 2.10:
https://www.gimp.org/downloads/

Shkarkoni foton e përdorur në këtë tutorial:
https://unsplash.com/photos/JJB_K8aCPU4

Lidhje të dobishme:

Kjo karakteristikë është e disponueshme si pjesë e Shtojcës falas të Resynthesizer - mund të mësoni se si të shkarkoni dhe instaloni duke përdorur këto udhëzime (e para është për Windows, e dyta është për MAC):
https://youtu.be/0Cd5qEkiWRM
https://youtu.be/MiE-buxZij4

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Merrni e-librin tim të ri - Libri i Shtresave GIMP:
https://daviesmediadesign.com/gimp-book-of-layers/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#TexturePetterns #SeamlessPaterns #GIMPTutorial

Pin atë në Pinterest