Feature e re më e mirë në çdo lëshim të GIMP 2.10 | GIMP 2.10.0 në GIMP 2.10.24

Cila është veçoria më e mirë e re që del nga çdo version i ri i GIMP? GIMP ka lëshuar 12 versione të reja të lëshimit të qëndrueshëm të redaktorit të saj falas të fotografive midis 2018 dhe 2021, me secilin version të ri që vjen me veçori të reja mahnitëse dhe përmirësime të performancës. Në këtë video, unë rikuptoj atë që unë mendoj se është veçoria MEST E MIRA në ÇDO version të ri të qëndrueshëm të GIMP - nga GIMP 2.10.0 në GIMP 2.10.24.

0:00 - Hyrje dhe Burimet
1:00 - GIMP 2.10.0
2:29 - GIMP 2.10.2
3:20 - GIMP 2.10.4
3:59 - GIMP 2.10.6
4:43 - GIMP 2.10.8
5:25 - GIMP 2.10.10
6:30 - GIMP 2.10.12
7:24 - GIMP 2.10.14
8:29 - GIMP 2.10.18
9:44 - GIMP 2.10.20
10:56 - GIMP 2.10.22
12:09 - GIMP 2.10.24
13:20 - Paraqitje e GIMP 3.0

Shkarkime

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Lidhje të dobishme

Çfarë ka të re në listën e luajtjes GIMP:
https://youtube.com/playlist?list=PL_7viLFyJ7sC0Xanw4BInHGBtptbzGtYP

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Shikoni Versionin e Artikullit të Ndihmës të kësaj Videoje (Në dispozicion në 30+ gjuhë):
https://daviesmediadesign.com/the-best-new-feature-in-every-gimp-2-10-release-version-2-10-to-2-10-24/

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Manual për Karakteristikat e Veprimeve të Kërkimit GIMP:
https://youtu.be/1HcdS6v9-3k

Punë praktike për mjetin e transformimit rekursiv:
https://youtu.be/ZyzkfVdv8lE

Krijoni efektin Droste me GIMP:
https://youtu.be/Fpg3-8aUquY

5 efektet kryesore të tekstit në manualin GIMP (hija e gjatë):
https://youtu.be/md4K66fd8RA

Si të krijoni një model pa ndërprerje në GIMP:
https://youtu.be/1wJT5Q4ALvU

Si të krijoni një efekt gjysmë ton në GIMP:
https://youtu.be/3zsyjfu3Hk4

Mjeti i ri i GIMP për prerjen jo shkatërruese:
https://youtu.be/9gXG8v0bXNc

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#BestGIMPFeatures #GIMPTtutorial #FreePhotoEditor

Pin atë në Pinterest