Tani mund të eksportoni në JPEG në Inkscape 1.1 (Plus formatet e tjera) | Klipet DMD

Tani mund të eksportoni në JPEG në Inkscape! Softueri falas grafik vektor kohët e fundit prezantoi funksionin me versionin e tij të fundit të lëshimit të qëndrueshëm - Inkscape 1.1 - së bashku me aftësinë për të eksportuar në formate shtesë që nuk ishin më parë të disponueshme në program.

Shkarkime

Shkarkoni versionin e fundit të Inkscape:
https://inkscape.org/release/inkscape-1.1/

Lidhje të dobishme

Ky është një klip nga videoja ime What's New in Inkscape 1.1, të cilën mund ta shikoni në tërësi këtu:
https://youtu.be/Xkid45mq2tc

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/inkscape-tutorials/

Bëhuni një anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin e Inkscape:
https://inkscape.org/contribute/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/

Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#InkscapeTutorials #InkscapeJPEG #VectortoJPEG

Pin atë në Pinterest