Si të thjeshtoni shtigjet në GIMP

Në këtë tutorial GIMP, unë ju tregoj se si të thjeshtoni shtigjet komplekse duke përdorur një shtojcë falas të quajtur "Thjeshtoj". Unë ju udhëzoj se ku mund ta gjeni shtojcën, plus t'ju tregoj se si të aplikoni cilësimet e tij në shtigjet tuaja për të zvogëluar numrin e nyjeve në një shteg. Kjo është një mënyrë e shkëlqyer për të marrë shtigje më të buta ose më pak komplekse për një sërë arsyesh (të diskutuara në video). Unë mbuloj 3 shembuj për këtë tutorial për të treguar se sa e dobishme është kjo shtojcë.

Si të shkarkoni dhe instaloni shtojcat në GIMP (Windows):
https://daviesmediadesign.com/how-to-install-plugins-in-gimp-for-windows/

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Shkarkoni shtojcën e veçuar në këtë tutorial:
http://kmarkku.arkku.net/Path_modify_files/Gimp_master.html

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#GIMPTtutorial #SimplifyPaths #PathsTool

Pin atë në Pinterest