Si të shkallëzoni zgjedhjet në GIMP | Bazat e GIMP për fillestarët

Në këtë manual GIMP për fillestarët, unë ju tregoj se si të shkallëzoni përzgjedhjet ose zonat e përzgjedhjes në GIMP! Kjo është një teknikë super e thjeshtë që do t'ju ndihmojë të ndryshoni madhësinë e çdo zone zgjedhjeje.

Lexoni versionin e artikullit të këtij manuali (i disponueshëm në 30+ gjuhë):
https://daviesmediadesign.com/how-to-scale-a-selection-in-gimp/

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Merrni e-librin tim të ri - Libri i Shtresave GIMP:
https://daviesmediadesign.com/gimp-book-of-layers/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin e fundit të GIMP 2.10:
https://www.gimp.org/downloads/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

Pin atë në Pinterest