Si të rikuperoni skedarët Inkscape pas një përplasjeje

Në këtë tutorial të Inkscape, unë ju tregoj se si të rikuperoni skedarët tuaj të paruajtur Inkscape nëse/kur programi rrëzohet gjatë një sesioni. Unë ju tregoj gjithashtu se si të personalizoni cilësimet se sa shpesh ndodh ruajtja automatike, në mënyrë që të kurseni hapësirë ​​në kompjuterin tuaj ose të siguroheni që ta ruani punën tuaj më shpesh. Ky është një mësim i mrekullueshëm për bazat e Inkscape për fillestarët.

Inkscape është një program grafik vektorial pa pagesë, më i ngjashëm me Adobe Illustrator.

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/inkscape-tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin e Inkscape:
https://inkscape.org/contribute/

Shkarkoni versionin e fundit të Inkscape:
https://inkscape.org/release/inkscape-1.1.2/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#Inkscape #InkscapeCrash #Recovery File

Pin atë në Pinterest