Si të Redaktoni Seritë e Fotove duke përdorur GIMP dhe BIMP (+ Si të Instaloni)

Në këtë udhëzim GIMP, unë ju tregoj se si të redaktoni në grupe fotot duke përdorur shtojcën pa pagesë të palëve të treta BIMP, plus mënyrën e instalimit të shtojcës në çdo kompjuter (Windows, MAC ose Linux) duke përdorur vendndodhjen e re të shkarkimit për 2021. Kurseni mijëra kohë duke redaktuar imazhe të shumta me shumicë!

Shikoni Versionin e zgjeruar Premium të këtij tutoriali si një Anëtar Premium i DMD:
https://daviesmediadesign.com/project/how-to-batch-edit-photos-in-gimp-and-bimp-dmd-premium-version/

Shkarkime

Merrni Shtojcën BIMP në GitHub (Kjo është Lidhja e Shkarkimit të Shtojcës):
https://github.com/alessandrofrancesconi/gimp-plugin-bimp

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Lidhje të dobishme

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

# BotoEditPhotos #BIMP #BatchEditing

Pin atë në Pinterest