Si të prisni një shtresë të vetme në GIMP

Në këtë tutorial të bazave të GIMP, unë ju tregoj një mënyrë miqësore për fillestarët për të prerë një shtresë të vetme në përbërjen tuaj. Kjo teknikë funksionon kur keni shumë shtresa, për shembull dy imazhe të hapura në një përbërje të vetme, dhe dëshironi të preni vetëm një nga ato imazhe ose shtresa. Unë ju tregoj se si ta arrini këtë duke përdorur mjetin e prerjes së GIMP.

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA396246

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#CropTool #GIMPTtutorial #Photoediting

Pin atë në Pinterest