Si të përqendroni shtresat në GIMP për fillestarët

Në këtë tutorial të bazave të GIMP, unë ju tregoj se si t'i përqendroni shtresat në GIMP në mënyrë që ato të jenë të përafruara në mënyrë të përsosur në mes të përbërjes suaj. Unë ju tregoj se si të përqendroni shtresat tuaja vertikalisht dhe horizontalisht, plus jap këshilla për skenarë të zakonshëm për të ndihmuar në zbutjen e disa frustrimeve të fillestarëve. Unë ju tregoj dy metoda për këtë tutorial, duke përfshirë njërën duke përdorur mjetin e shtrirjes dhe tjetrën duke përdorur mjetin lëvizës dhe udhëzuesit qendror.

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Regjistrohuni në kursin tonë WordPress 6.0 për Jo-kodues:
https://www.udemy.com/course/wordpress-for-non-coders/?referralCode=741F8EC9A81CC573F41A

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

Pin atë në Pinterest