Si të ndryshoni madhësinë e dokumentit tuaj në Inkscape 1.2

Në këtë tutorial të bazave të Inkscape, unë ju tregoj se si ta ndryshoni madhësinë e dokumentit tuaj në çdo dimension. Ju mund të përdorni madhësitë e paracaktuara të shabllonit ose të vendosni manualisht dimensionet e dokumentit tuaj me këto hapa shumë të thjeshtë. Nëse jeni plotësisht fillestar dhe keni ngecur se si të ndryshoni madhësinë e dokumentit tuaj, ky tutorial miqësor për fillestarët do t'ju ndihmojë!

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime të Inkscape:
https://www.daviesmediadesign.com/inkscape-tutorials/

Bëhuni një anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin e Inkscape:
https://inkscape.org/contribute/

Shkarkoni versionin e fundit të Inkscape:
https://inkscape.org/release/inkscape-1.2.1/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

Pin atë në Pinterest