Si të krijoni udhëzues qendror në GIMP (2 Metoda)

Në këtë tutorial të bazave të GIMP për fillestarët, unë ju tregoj se si të shtoni udhëzues qendror në imazhet ose kompozimet tuaja GIMP duke përdorur 2 metoda të provuara dhe të vërteta. Dëshironi të rreshtoni lehtësisht imazhet, objektet, shtresat ose elementët e tjerë në qendër të imazhit tuaj? Përdorni këtë tutorial të shpejtë hap pas hapi që ju udhëzon gjatë procesit.

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#GIMPforBeginners #CenterGuides #GIMPBasics

Pin atë në Pinterest