Si të krijoni shigjeta në Inkscape

Në këtë tutorial të bazave të Inkscape, unë hedh një vështrim të thellë se si të vizatohen shigjetat duke përdorur veglën e stilolapsit dhe veçorinë "shënuesit" brenda dialogut Fill dhe Stroke. Shigjetat janë një mënyrë e shkëlqyer për të shtuar grafika tërheqëse në projektet tuaja, duke shërbyer gjithashtu një rol më funksional për të tërhequr vëmendjen e shikuesve ndaj një artikulli të veçantë ose për të krijuar një lidhje midis objekteve. Unë mbuloj të gjitha cilësimet e personalizimit për vizatimin e shigjetave (duke përfshirë të gjitha llojet e majave të shigjetave ose shënuesve) në këtë tutorial.

Shikoni versionin e Nenit të Ndihmës së këtij tutoriali, në dispozicion në 30+ gjuhë: https://daviesmediadesign.com/how-to-create-arrows-in-inkscape/

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/inkscape-tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin e Inkscape:
https://inkscape.org/contribute/

Shkarkoni versionin e fundit të Inkscape:
https://inkscape.org/release/inkscape-1.2.1/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

Pin atë në Pinterest