Si të krijoni një iluzion të tekstit të reflektuar në GIMP

Në këtë tutorial të GIMP 2.10.32, unë ju tregoj se si ta bëni tekstin tuaj të duket sikur po rrotullohet nëpër kanavacën tuaj duke përdorur një efekt reflektimi dhe rrokullisjeje. Kjo e bën tekstin tuaj të duket pothuajse si faqet e një libri dhe i jep tekstit tuaj iluzionin e lëvizjes.

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Regjistrohuni në kursin tonë WordPress 6.0 për Jo-kodues:
https://www.udemy.com/course/wordpress-for-non-coders/?couponCode=WELCOMETOWORDPRESS

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

Pin atë në Pinterest