Si të krijoni një hije teksti 3D çmendurisht realiste në GIMP

Në këtë tutorial të dizajnit grafik GIMP, unë ju tregoj hap pas hapi se si të shtoni një hije teksti 3D në tekstin tuaj duke përdorur të gjitha mjetet e integruara. GIMP, ose Programi i Manipulimit të Imazheve GNU, është një program fantastik, miqësor për fillestarët dhe FALAS për manipulimin e fotografive me shumë veçori të dizajnit grafik.

Unë gjithashtu ju tregoj se si të ringjyroni tekstin tuaj, të shtoni një sfond 3D, plus të shtoni turbullim në tekstin tuaj dhe hijen e tekstit (duke përfshirë një turbullim realist të lenteve).

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#GIMPTtutorial #efekt teksti #dizajn grafik

Pin atë në Pinterest