Si të krijoni një gradient transparent në GIMP

Në këtë tutorial të GIMP Basics, unë ju tregoj se si të shtoni një gradient transparent në imazhin ose përbërjen tuaj! Kjo është një teknikë shumë e lehtë që kërkon disa nga mjetet dhe veçoritë e integruara të GIMP, duke përfshirë mjetin gradient dhe maskën e shtresës.

Pasi të keni krijuar efektin e gradientit transparent, më pas mund ta eksportoni imazhin me gradientin transparent – ​​gjë që unë ju tregoj gjithashtu se si ta bëni në këtë tutorial. Pra, kjo është një lloj video bonusi dy-për-një! Do të mësoni se si ta eksportoni foton në një PNG, i cili mbështet sfonde transparente.

GIMP është një redaktues fotografish falas, më i ngjashëm me Photoshop ose Affinity Photo.

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Shkarkoni foton e përdorur në këtë tutorial:

https://unsplash.com/photos/ICE__bo2Vws

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#GIMPTtutorial #TransparentGradient #Medaktimi i Fotos

Pin atë në Pinterest