Si të krijoni kode QR me Inkscape (dhe të shtoni një stil të personalizuar)

Në këtë tutorial Inkscape 1.1, unë ju tregoj se si të gjeneroni kode QR me këtë softuer grafik vektorial falas. Kodet QR janë një mjet i shkëlqyeshëm për pronarët e bizneseve ose menaxherët e projekteve për të ofruar zgjidhje pa prekje për gjëra të tilla si menutë ose promovimet. Ndihmojini njerëzit të krijojnë me lehtësi një lidhje në faqen tuaj të internetit me këto kode të skanueshme dixhitale! Gjithçka që ju nevojitet është një aparat telefoni inteligjent dhe një lidhje interneti për të skanuar kodin.

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Lexoni versionin e artikullit ndihmës të këtij tutoriali (i disponueshëm në 30+ gjuhë):
https://daviesmediadesign.com/how-to-generate-qr-codes-in-inkscape/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/

Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#QRCodes #QRCodeGenerator #Inkscape

Pin atë në Pinterest