Si të instaloni shtojcën G'MIC për GIMP për MAC

MAC ka bërë shumë azhurnime të sigurisë në sistemet e saj operative kohët e fundit, duke e bërë të vështirë për programet me burim të hapur si GIMP dhe G'MIC të vazhdojnë me zhvillimin e këtyre sistemeve. Si rezultat, është e vështirë të marrësh në dorë shtesa të caktuara miqësore me MAC për GIMP, apo edhe për një version të përditësuar të GIMP për MAC. Në këtë tutorial, unë ju tregoj se si të shkarkoni dhe instaloni një version të GIMP që përfshin G'MIC për MAC (dhe që funksionon!) Ndërsa shpjegoni gjithashtu problemet MAC të GIMP.

Shkarkime

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Shkarkoni G'MIC:
https://gmic.eu/download.html

Vendi i Partha:
https://www.partha.com/

XQuarc:
https://www.xquartz.org

Lidhje të dobishme

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

Pin atë në Pinterest