Si të instaloni PhotoGIMP (MAC) | Mënyra më e lehtë për të kaluar nga Photoshop në GIMP

Në këtë udhëzim GIMP, unë ju tregoj se si të shkarkoni dhe instaloni PhotoGIMP për MAC. PhotoGIMP është një copë toke falas që personalizon ndërfaqen e përdoruesit të GIMP për të imituar Photoshop-in, ndërsa ndryshon gjithashtu shkurtesat e paracaktuara të GIMP për t'iu përshtatur atyre të Photoshop. Kjo copë toke e bën të lehtë për përdoruesit për një kohë të gjatë të Photoshop të kalojnë në GIMP pa pasur nevojë të rimarrin të gjitha shkurtesat, etj.

Patch-i vjen me mijëra gërma të para-instaluara dhe disa furça të palëve të treta, si dhe disa filtra të njohur Python si "Heal Selection" (nga shtojca Resynthesizer).

Përdoruesit e veteranëve GIMP gjithashtu mund të pëlqejnë pamjen dhe ndjesinë më të pastër të këtij patch. Sidoqoftë, duhet të shënoj se nuk do ta përdor këtë set për mësime të ardhshme.

Shkarkime

Shkarkoni versionin e fundit të GIMP 2.10:
https://www.gimp.org/downloads/

Lidhje të dobishme

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Merrni e-librin tim të ri - Libri i Shtresave GIMP:
https://daviesmediadesign.com/gimp-book-of-layers/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

Pin atë në Pinterest