Si të prekni forma në GIMP | Bazat e GIMP për fillestarët

Në këtë tutorial të bazave të GIMP, unë ju tregoj se si të vizatoni dhe vizatoni forma duke përdorur veçoritë e integruara të GIMP. Unë ju tregoj se si të godasni një katror dhe një rreth (ose elips) dhe të vizatoni goditjet tuaja në shtresa të veçanta. Kjo është një mënyrë e shkëlqyer për të krijuar korniza ose për të stilizuar format tuaja të vizatuara me mjetet e përzgjedhjes së formës së GIMP.

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/

Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#StrokeShapes #GraphicDesign #GIMPTtutorial

Pin atë në Pinterest