Si të kopjoni objekte rreth një rrethi në Inkscape | Rrotulloni Kopjet LPE

Në këtë tutorial që paraqet softuerin falas të grafikës vektoriale Inkscape, unë ju tregoj se si të krijoni dublikatë të një objekti që rrotullohen në mënyrë të përsosur rreth një rrethi! Ky është një veçori e mahnitshme duke përdorur një efekt të integruar të rrugës së drejtpërdrejtë në Inkscape, i njohur si LPE Rotate Copies. Me këtë efekt, ju mund të krijoni shpejt kopje të shpërndara në mënyrë të barabartë që rrotullohen rreth një pike qendrore. Kjo teknikë miqësore për fillestarët duhet të jetë e dobishme në një sërë rastesh përdorimi!

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/inkscape-tutorials/

Bëhuni një anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin e Inkscape:
https://www.inkscape.org/contribute/

Shkarkoni versionin e fundit të Inkscape:
https://inkscape.org/release/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

Pin atë në Pinterest