Shtresat e Rregullimit të Krita vs Filtrat e GIMP | Krahasimi i softuerit të lirë | Klipet DMD

Në këtë video unë krahasoj tiparin e shtresave të rregullimit të Krita me filtrat standardë të redaktimit të fotografive të GIMP! Të dy këto programe janë redaktorë falas fotografish që janë alternativa të shkëlqyera për Adobe Photoshop. A ia vlen veçoritë jo-shkatërruese të Krita-s, apo shumëllojshmëria e filtrit dhe gjerësia e përgjithshme e GIMP e kompensojnë natyrën e tyre shkatërruese? Zbuloni në këtë klip!

Shkarkime

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Shkarkoni versionin më të fundit të Krita:
https://krita.org/en/download/krita-desktop/

Lidhje të dobishme

Ky është një klip nga videoja ime krahasuese e plotë GIMP vs Krita, të cilën mund ta shikoni në tërësi këtu:
https://youtu.be/v5iRcF33PCM

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/

Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

Pin atë në Pinterest