Kthejeni Photodo Foto në një Cartoon në GIMP

Në këtë tutorial GIMP, unë ju tregoj se si të shndërroni çdo foto në karikaturë ose një ilustrim të stilit të librave komik duke përdorur GIMP 2.10.20! Unë përdor një kombinim të filtrave të integruar dhe shtojcave falas, plus korrigjimin e ngjyrave dhe teknikave të tjera të redaktimit të fotografive për të arritur rezultatin. Në fund, fotografia juaj do të duket si një skicë me cilësi të lartë ose vizatim libër komik.

Shkarkime

Shkarkoni versionin e fundit të GIMP 2.10:
https://www.gimp.org/downloads/

Shkarkoni foton e përdorur në këtë tutorial:
https://www.pexels.com/photo/photo-of-woman-in-yellow-shirt-3760917/

Shkarkoni Shtojcën Falas G'MIC:
https://gmic.eu/download.shtml

Lidhje të dobishme

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Merrni e-librin tim të ri - Libri i Shtresave GIMP:
https://daviesmediadesign.com/gimp-book-of-layers/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

Pin atë në Pinterest