Shkarkoni dhe instaloni shtesën GIMP Resynthesizer për Windows 2022

Në këtë tutorial GIMP unë ju tregoj se si të shkarkoni dhe instaloni shtojcën popullore Resynthesizer. Kjo shtojcë ju lejon të hiqni lehtësisht objekte nga fotot me një përzgjedhje, si dhe të përzieni pa probleme modele dhe të zgjeroni kufijtë e një fotoje. Unë ju tregoj se ku dhe si të shkarkoni shtojcën Resynthesizer për vitin 2022, si dhe një demonstrim të shpejtë se si të përdorni shtojcën pasi të instalohet. Kjo shtojcë falas është një nga shtojcat më të mira të disponueshme për GIMP – redaktori falas i fotografive!

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Shkarkoni shtojcën Resynthesizer këtu:
https://github.com/bootchk/resynthesizer

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#Resintetizues #GIMPPlugins #GIMPTtutorial

Pin atë në Pinterest