Rishfaq dritaren e mirëseardhjes së Inkscape

Në këtë tutorial të Inkscape unë ju tregoj se si të rishfaqni dritaren e mirëseardhjes kur hapni Inkscape për një seancë të re. Kjo dritare mirëseardhjeje përmban veçori të përshtatshme si zgjedhja nga një listë e modeleve të dokumenteve të përgatitura paraprakisht, personalizimet e kanavacës dhe temave, një ndërrim i modalitetit të errët dhe hapja e kompozimeve të mëparshme. Nëse e keni çaktivizuar rastësisht shfaqjen e dritares së mirëseardhjes gjatë rinisjes, ky tutorial do t'ju tregojë se si ta riaktivizoni funksionin në mënyrë që të hapet sa herë që filloni një sesion të ri Inkscape.

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

Pin atë në Pinterest