Kthejeni pikselat e fshirë me veçorinë "Unerase" të GIMP | Klipet DMD

A e dini se mund të ktheheni te pikselat që keni fshirë në imazhin tuaj në çdo kohë dhe t'i "zhfshini" ato në GIMP? Në këtë tutorial GIMP, unë ju tregoj se si ta përdorni këtë veçori të dobishme, jo shkatërruese që gjendet në mjetin e gomës së GIMP.

Shikoni mësimet dhe videot me gjatësi të plotë nga Davies Media Design në kanalin tim kryesor:
https://www.youtube.com/daviesmediadesign

Shikoni faqen time të internetit për më shumë përmbajtje:
https://daviesmediadesign.com/

#GIMPTtutorial #Unerase #EraserTool

Pin atë në Pinterest