Ndriçoni VETËM subjektin në fotot tuaja | Këshillë Pro për modifikimin e fotografive për fillestarët

Në këtë video unë ju tregoj një këshillë profesionale për modifikimin e fotografive për të ndriçuar lehtësisht VETËM subjektin ose modelin në fotot tuaja për ta bërë imazhin POP. Unë ju tregoj gjithashtu se si të bëni rregullime imazhi në subjekt për të ndihmuar në bashkimin e përbërjes përfundimtare - duke krijuar një imazh të redaktuar profesionalisht duke përdorur teknika miqësore për fillestarët.

Kjo është një përbërje e shkëlqyer për t'u përdorur për gjëra të tilla si reklamat, postimet në mediat sociale ose faqet e internetit. Kontrasti i madh midis modelit dhe sfondit e bën të lehtë shtimin e tekstit ose grafikës. Shijoni këtë këshillë fantastike për redaktimin e fotografive për fotografi më profesionale dhe dinamike!

Unë përdor GIMP për këtë tutorial, i cili është një redaktues fotografish falas, më i ngjashëm me Photoshop ose Affinity Photo.

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Shkarkoni foton e përdorur në këtë tutorial:
https://www.pexels.com/photo/woman-in-blue-tank-top-holding-kettlebell-3768583/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/

Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#Fotoeditingtutorial #Photoediting #Fitness

Pin atë në Pinterest