Mënyra më e mirë për të vjedhur klasifikimin e ngjyrave nga fotot | Udhëzues për tryezën e errët

Dëshironi të vidhni vlerësimin e ngjyrave nga një foto tjetër? Darktable, softueri falas për përpunimin e imazheve dhe programin RAW, ju lejon të bëni lehtë atë duke përdorur një mjet thjesht dhe efektiv, i cili është i vendosur brenda programit! Vidhni shpejt dhe saktë klasifikimin e ngjyrave nga çdo foto me këtë tutorial miqësor për fillestarët!

Shkarkime

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.darktable.org/install/

Shkarkoni fotot e përdorura në këtë tutorial:
https://www.pexels.com/photo/man-in-red-and-golden-marriage-dress-gray-concrete-floor-3998177/
https://www.pexels.com/photo/photo-of-woman-standing-on-balcony-3182664/
https://www.pexels.com/photo/photo-of-woman-standing-on-grass-3406921/

Lidhje të dobishme

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Bazat tona të Redaktimit të Fotove në Kursin Darktable:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

Pin atë në Pinterest