Krijoni Tekst 3D më të mirë në GIMP me këtë Metodë Zgjatëse

Në këtë udhëzim të GIMP unë ju tregoj se si të krijoni një tekst më të mirë 3D duke përdorur një kollë të thjeshtë që unë kam dalë duke shfaqur të gjitha mjetet e integruara. Ne të gjithë e dimë se si të krijojmë një tekst të thjeshtë 3D me një perspektivë të vetme, por kjo teknikë përdor perspektiva të shumëfishta, më komplekse për të prodhuar një rezultat 3D më realist. Unë gjithashtu përfshij shtimin e një pjerrësi, si dhe disa ndriçime dhe hije më shumë dimension. GIMP patjetër që mund të prodhojë efekte teksti me cilësi profesionale edhe pse është një redaktues falas fotografish dhe softuer grafik për dizajn!

Shkarkime

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Shkarkoni Fontin Falas që përdoret në këtë manual nga Fonts Google:
https://fonts.google.com/specimen/Montserrat?preview.text_type=custom

Lidhje të dobishme

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

# 3DText #TextEffects #GIMPTutorial

Pin atë në Pinterest