Krijo një portret vektori nga një foto në Inkscape

Krijoni karakterin ose avatarin tuaj vektor për mediat sociale duke përdorur softuerin falas të grafikës vektoriale Inkscape! Unë ju tregoj se si të bëni fotografinë tuaj, ose një foto të aksioneve, dhe ta përdorni atë për të krijuar një portret vektorial vërtet të mrekullueshëm. Unë ju përcjell gjithçka hap pas hapi, kështu që ky tutorial është miqësor për fillestarët. Krijo këtë portret të thjeshtë vektori dhe dukej si një ilustrues profesionist!

Shikoni versionin Speed ​​Art të këtij tutoriali:
https://youtu.be/MVxLoqEYdR0

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime video dhe artikuj të ndihmës:
https://daviesmediadesign.com/inkscape-tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin e Inkscape:
https://inkscape.org/contribute/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://inkscape.org/release/inkscape-1.1.1/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/

Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#VectorPortrait #Ilustrim #Inkscape

Pin atë në Pinterest