Krijoni një Dizajn 3D Telefonik Isometrik në Inkscape

Në këtë udhëzues Inkscape, unë ju tregoj se si të krijoni një dizajn 3D vektor izometrik të telefonit. Ju do të mësoni se si ta krijoni lehtë këtë ilustrim duke përdorur një kombinim të formave të lehta për tu tërhequr, tiparin e Transformimit dhe rrjetave drejtkëndëshe dhe aksonometrike. Megjithëse kjo tingëllon e komplikuar, kjo teknikë është me të vërtetë e lehtë dhe rezultati përfundimtar është me të vërtetë mahnitës!

Inkscape është një program i lirë Graphic Vector i Shkallëzuar më i ngjashëm me Adobe Illustrator. Ky tutorial u bë për përdoruesit fillestarë të Inkscape dhe dizajnuesit e grafikëve.

Shkarkime

Shkarkoni versionin e fundit të Inkscape:
https://inkscape.org/release/inkscape-0.92.4/

Lidhje të dobishme

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Shikoni faqen time të re të Ndihmës së Inkscape:
https://daviesmediadesign.com/inkscape-help-articles/

Faleminderit Patronëve tanë të Nivelit të Diamantëve që na mbështesin në Patreon!
Ken Brewer
Kontradikta e Dillit

Faleminderit Patronëve tanë të Nivelit të Arit të cilët na mbështesin në Patreon!
Muralet e Bash
komodore256
Jamie Fraser

Faleminderit Patronëve tanë të Nivelit të Argjendtë që na mbështesin në Patreon!
Stephanie Paynter

Faleminderit Patronëve tanë të Nivelit të Bronzit që na mbështesin në Patreon!
Matt Bryan

Mbështetni kanalin tonë dhe na ndihmoni të rritemi duke u bërë Patron sot - dhe merrni shpërblime të shkëlqyera në këmbim:
https://www.patreon.com/daviesmediadesign

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin e Inkscape:
https://inkscape.org/contribute/

Bëni kanavacën tuaj Inkscape të duket si Artboard i Adobe Illustrator:
https://daviesmediadesign.com/how-to-make-your-inkscape-canvas-look-like-adobe-illustrators-artboard/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

Pin atë në Pinterest