Krijoni modele të përsëritura pa probleme nga sfondi i imazhit tuaj

Në këtë tutorial të manipulimit të fotografive, unë ju tregoj se si të përdorni sfondin e imazhit tuaj si një model përsëritës pa probleme! Kjo është një teknikë vërtet interesante për t'ju ndihmuar të krijoni fotografi në Instagram ose fotografi në YouTube. Unë ju tregoj se si të shtoni sfondin e përsëritur pa probleme pas modelit tuaj origjinal në foton tuaj dhe ta bëni atë të duket e natyrshme. Për shkak se po përdorni sfondin origjinal të imazhit, modeli juaj do të përzihet menjëherë me rregullime minimale!

Unë përdor GIMP për këtë tutorial – redaktuesin falas të fotografive që është më i ngjashëm me Photoshop-in. Unë përdor gjithashtu shtojcën falas Resynthesizer për të krijuar efektet e shfaqura në video.

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Shkarkoni foton e përdorur në këtë tutorial:
https://www.pexels.com/photo/photography-of-a-woman-wearing-swimming-suit-850804/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#Modele #Instagram #fotomanipulim

Pin atë në Pinterest