Krijoni Art mahnitës të Linjave Gjeometrike nga çdo formë në GIMP

Në këtë tutorial të dizajnit grafik GIMP, unë ju tregoj se si të gjeneroni çdo poligon ose formë duke përdorur një mjet të integruar. Plus, unë ju tregoj se si të vizatoni poligonin ose formën dhe të krijoni një art abstrakt të vijës gjeometrike nga ajo formë e goditur për rezultate të pabesueshme. E gjithë kjo është duke përdorur mjete dhe veçori të integruara në redaktuesin falas të fotografive GIMP!

Unë do t'ju tregoj se si të gjeneroni poligone duke përdorur veçorinë Gfig, si dhe të transformoni shtresat tuaja të formës duke përdorur mjetin "Transformimi Rekursive".

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/

Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#LineArt #Polygon #Transformim

Pin atë në Pinterest