Kopjoni / Ngjit Nyjet nga Shtigjet & Format në Inkscape | Klipet DMD

Në këtë klip, unë ju tregoj se si të kopjoni dhe ngjisni nyjet nga një rrugë ose formë dhe t'i ngjisni ato si një rrugë e veçantë në Inkscape. Kjo është një mënyrë e shkëlqyeshme për të krijuar objekte unike nga format, ose thjesht për të kopjuar dhe ngjitur zona të pjesshme ose forma të pjesshme nga një objekt dhe ngjitur kudo në përbërjen tuaj. Kjo veçori e re u prezantua me lëshimin e Inkscape 1.1.

Shkarkime

Shkarkoni versionin e fundit të Inkscape:
https://inkscape.org/release/inkscape-1.1/

Lidhje të dobishme

Ky është një klip nga videoja ime What's New in Inkscape 1.1, të cilën mund ta shikoni në tërësi këtu:
https://youtu.be/Xkid45mq2tc

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/inkscape-tutorials/

Bëhuni një anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin e Inkscape:
https://inkscape.org/contribute/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/

Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#InkscapeTutorial #KodetNodet #InkscapeBasics

Pin atë në Pinterest