Shëroni dhe klononi në mënyrë jo-shkatërruese në GIMP me mostrën e bashkuar | Klipet DMD

Veglat Heal dhe Clone në GIMP janë mjete të fuqishme për retushimin e fotografive. Sidoqoftë, këto mjete kanë një veçori të fshehur të njohur si "Sample Merged" që ju lejon të shëroni dhe klononi në mënyrë jo destruktive zonat e padëshiruara në imazhin tuaj. Kjo është një teknikë e shkëlqyer për retushimin e lëkurës (dmth për të hequr aknet) ose për të hequr çdo objekt të padëshiruar ose papërsosmëri në një imazh.

Shikoni 10 tiparet e plota jo shkatërruese të gjetura në videon e GIMP:
https://youtu.be/oNVZ3-w08HM

Shikoni mësimet dhe videot me gjatësi të plotë nga Davies Media Design në kanalin tim kryesor:
https://www.youtube.com/daviesmediadesig

Shikoni faqen time të internetit për më shumë përmbajtje:
https://daviesmediadesign.com/

#PhotoRetouching #SkinRetushing #GIMPTtutorial

Pin atë në Pinterest