GIMP vs Foto e Afinitetit: Karakteristikat Themelore të Redaktimit të Fotografi Krahasuar | Klipet DMD

Po kërkoni një redaktues të shkëlqyeshëm fotografish për t'u përdorur për projektet tuaja të redaktimit të fotove? Në këtë udhëzues, unë ofroj një krahasim të drejtpërdrejtë të veçorive thelbësore të redaktimit të fotografive midis GIMP, redaktorit më të mirë dhe më të popullarizuar të fotove falas në planet dhe Affinity Photo, një nga redaktuesit më të mirë të fotografive premium që paratë mund të blejnë. Unë mbuloj pse mendoj se secili program është një investim i shkëlqyeshëm (qoftë i kohës ose i parave - megjithëse përsëri GIMP është falas), dhe mënyrën se si secili program është plotësisht i aftë të prodhojë redaktime të mahnitshme të fotografisë.

Shkarkime

Shkarkoni versionin më të fundit të GIMP:
https://www.gimp.org/downloads/

Lidhje të dobishme

Kjo video është një klip nga manuali im i krahasimit të plotë të GIMP vs Affinity Photo, të cilin mund ta shikoni në tërësi këtu:
https://youtu.be/k6w9b28jXY4

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Bëhuni një Anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje të GIMP:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Dëshironi ta bëni temën tuaj GIMP të duket si e imja? Shikoni këtë artikull mësimor GIMP:
https://www.daviesmediadesign.com/customize-gimp-2-10-user-interface/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/

Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#AffinityPhoto #AffinityvsGIMP #PhotoEditor

Pin atë në Pinterest