Në këtë udhëzim Darktable, unë ju tregoj se si të vendosni rrjedhën tuaj të punës duke përdorur modulet e Darktable për t'iu përshtatur të gjitha mjeteve të përdorura në Lightroom. Me fjalë të tjera, ky hile e bën më të lehtë grupimin e të gjitha mjeteve me të cilat jeni mësuar në një vend të vetëm në Darktable (sidomos kur kaloni nga Lightroom). Unë gjithashtu përshkruaj shkurtimisht se si modulet e gjetura në Darktable veprojnë në mënyrë të ngjashme me mjetet e gjetura në Lightroom, ose në disa raste janë në thelb të njëjtat.

Darktable është një program falas për përpunimin RAW që ju lejon të modifikoni fotot RAW. Shtë e ngjashme me Lightroom, megjithëse Lightroom kushton para si pjesë e abonimit të Adobe Creat Cloud.

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/tutorials/

Regjistrohuni në Masterclass tonë për Redaktimin e Fotos GIMP:
https://www.udemy.com/course/gimp-photo-editing/?referralCode=418C294E695EA3962465

Merrni e-librin tim të ri - Libri i Shtresave GIMP:
https://daviesmediadesign.com/gimp-book-of-layers/

Faleminderit Patronëve tanë të Nivelit të Diamantëve që na mbështesin në Patreon!
Kontradikta e Dillit

Faleminderit Patronëve tanë të Nivelit të Arit të cilët na mbështesin në Patreon!
Muralet e Bash
komodore256
Jamie Fraser

Faleminderit Patronëve tanë të Nivelit të Argjendtë që na mbështesin në Patreon!
Stephanie Paynter
Lisa Claar
Galvane

Mbështetni kanalin tonë dhe na ndihmoni të rritemi duke u bërë Patron sot - dhe merrni shpërblime të shkëlqyera në këmbim:
https://www.patreon.com/daviesmediadesign

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin GIMP:
https://www.gimp.org/develop/

Instaloni Versionin e fundit të Darktable (falas):
https://www.darktable.org/install/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/
Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

Pin atë në Pinterest