Efekti i ri jo-shkatërrues Boolean i Inkscape Efekti i Rrugës së Drejtpërdrejtë | Klipet DMD

Inkscape 1.1 prezanton një efekt të ri të veprimit të drejtpërdrejtë Boolean Operation që ju lejon të ndërtoni një formë nga shumë forma ose shtigje. Kjo veçori e re LPE është jo-shkatërruese, që do të thotë që ju mund të ktheheni në çdo kohë dhe të hiqni efektin për të rivendosur format ose shtigjet origjinale. Megjithëse kjo nuk është aq intuitive ose e fuqishme sa mjeti Shape Builder i Adobe Illustrator, ai lejon disa nga të njëjtat funksionalitete për sa i përket kombinimit ose zbritjes së formave duke përdorur Operacione Boolean.

Shkarkime

Shkarkoni versionin e fundit të Inkscape:
https://inkscape.org/release/inkscape-1.1/

Lidhje të dobishme

Ky është një klip nga videoja ime What's New in Inkscape 1.1, të cilën mund ta shikoni në tërësi këtu:
https://youtu.be/Xkid45mq2tc

Vizitoni faqen tonë të internetit për më shumë mësime me tekst dhe video:
https://www.daviesmediadesign.com/inkscape-tutorials/

Bëhuni një anëtar Premium i DMD për më shumë përmbajtje:
https://daviesmediadesign.com/premium-membership/

Shihni se si mund të ndihmoni ekipin e Inkscape:
https://inkscape.org/contribute/

Facebook: https://www.facebook.com/DaviesMediaDesign/

Twitter: @DaviesMediaDes
Instagram: @DaviesMediaDesign

#Inkscape #BooleanOperation #ShapeBuilder

Pin atë në Pinterest